Share this content on Facebook!
14 Oct 2016

Laga iPhone stockholm billigt
LAGA IPHONE HOS NÅGON AV VÅRA 9 BUTIKER I STOCKHOLM. Besök Fix My Phone, som är Stockholms ledande mobilreparatörer. Fix My Phone är en fristående (ej Apple auktoriserad) serviceverkstad.

Express reparerar din iPhone, iPad, iPod och MacBook I butiken har vi drop-in service för att laga iPhone, iPad, iPod, MacBook och MacBook Air/Pro. Fix My Phone har en modern serviceverkstad med avancerade maskiner, verktyg samt duktiga Apple-tekniker som utför professionella reparationer och uppgraderingar. Vi har dokumenterade serviceflöden med fokus på att hantera kunders utrustning personligt och ordnat så att du som kund ska vara trygg med att tillfälligt lämna din personliga utrustning hos oss.

Denna reparation är för dig som har sprucket eller spräckt LCD / Glas, eller trasig skärm på din iPhone 6 Plus. laga iPhone direkt, vi har reservdelarna inne och kan hjälpa dig snabbt. På iPhone 6 Plus (Ej Original) så måste man byta både LCD-skärm och digitizern (touch) om glaset har spruckit. Detta pga. LCD-skärm (Ej Original) och glas är limmat och går ej i dagsläget att separera. Vi byter ut din skärm mot en ny. Vi hanterar många skadade telefoner och kan därför garantera att din iPhone 6 Plus kommer att fungera perfekt igen efter reparationen. repareras produkter från Apple snabbt, smidigt med erfarenhet. Enkelt kan du lämna din iPhone och iPad i vår bu
Fix My Phone


Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: